14 maj 14 maj 14 maj 14 maj 14 maj....

 

I onsdags spelade Johnossi på "Bengans". Jag var inte där, varför? Min kropp jobbade emot mig och jag var sällskapslös. Kanske lika bra det så man slapp hamna med på GP TV...


Det är inte långt kvar nu tills 14de maj! Nu ska jag njuta av den nya skivan "Mavericks".



OSSI&JOHN



Sleeping...hitter.



http://video.se.msn.com/watch/video/han-slog-sin-fru-i-somnen/ahtvmfi2
 


På en av mina startsidor kan man hitta riktiga skräpnyheter som man skulle klarat sig så bra utan, men vissa är lite små intressanta. Idag kom jag över den här som handlar om en äkta man som helt plötsligt börjar slå sin sovande fru. En kvinna som används som sin mans slagpåse är ingen orginell nyhet kanske ni tycker, men nu kommer knorren: mannen sov.

Så nästa gång den ni sover brevid vaknar upp med blåmärken eller krämpor som inte existerade innan sömnen, kom ihåg denna video.




"And if you want me to be real deep, I hook you up with some poetry"

I en av våra senare bilturer så berättade Jenpen att hon fått en ny skiva av fröken Utter. "Väldigt mycket sommar" var beskrivningen på den, och sommarkänslan smög sig sakta men säkert på när Hoffmaestro letade sig ut genom högtalarna. Ibland är det så att det behövs inte så mycket mer än lite gitarrklinkande och en skön stämma för att man ska bli lite knäsvag, så även i detta fall:






"I'll just keep it to myself in the sun"

Mmm...snart är det sommar med växthusvärme. Tills dess blir det sol genom högtalarna.







"Sometimes I feel like throwing my hands up in the air"

Jag tror knappast någon har undgått att höra denna underbara låt med den rödhåriga Florence i spetsen.







"Sometimes it seems that the going is just too rough
And things go wrong no matter what I do
Now and then it seems that life is just too much
But you've got the love I need to see me through"



wknd



Ett återfall hos gammeltanten, en nyinvigning som slutade i två klubbbesök och en sponan utflykt till Dyrön utgjorde helgen.








until we meet again





Om nästan exakt precis 5 veckor möts våra nunor igen. ÄNTLIGEN. Men tills dess hinner det nog både det ena och det andra hända.




Åter till civilisationen


I ungefär 6 månader nu har vårt internet varit överjävligt, det är verkligen när man inte har tillgång till det som man inser hur mycket man använder det. För att inte tala om isoleringen! Det har exempelvis varit nästintill omöjligt att gå in och läsa hur Hed har det på andra sidan jordklotet, eller GPs förstasida och Kakan har verkligen fått ställa upp som internet support med tidtabeller och mejl-läsning. Nu verkar det dock som att ordningen är återställd med ett nytt...modem? Förutom internettrassel så bestämde sig min mobil för att den ville gå i pension genom att gång på gång stänga av sig, och lägligt nog hade pappsen fixat en ersättare som han först tänkt ha själv, men icke.

Sommaren kommer bestå av jobb jobb och lite mer jobb, allt för att spara ihop så mycket som möjligt till framtida äventyr! I måndags var jag på lite "mingel" bland alla som skulle jobba på Lisebergs caféer i sommar. Var riktigt trevligt med lite nya bekantskaper och gratis användninga av spelhuset. Igår hade jag även kunnat fått åka allt gratis i parken då det var kick off, men tyvärr var det samma tid som hoppträning med P, och det kunde jag ju inte missa...


Dessutom har jag bland annat hunnit med att vara vovvevevakt till Hedwig Björklund...

 



...och föreviga Beamie innan han ska till himlen.

 


Salts kompis...


Anledningen till varför torsdag eftermiddag är höjdpunkten på min vecka:











(Oj vad jag behöver min jenpen som följer med och tar några ordentliga foton...!)


En kille med lite självinsikt

Ja, det är så mycket enklare att vara efterklok och tänka att "fan, VARFÖR gjorde jag det?" när man redan gjort det där...Fast är man en kreativ person så kan ofta de gångerna vara ett gyllene inspirationstillfälle.  Lyssna bara på denne Ludwig som inser att han är en idiot på grund av något han uppenbarligen skulle tänkt sig lite för innan han gjorde. Just det, det var ju det där med självinsikt också...









Friska Viljor

Bästa sättet att upptäcka ett för en själv okänt band är ändå att se dem live. Precis som jag gjorde med Friska Viljor på Sticky Fingers häromdagen.








If I Die Now all I want from you is to remember
Who I am and who I've always been
If I Die Now I apologize to you forever
For all the bad things i have done troughout the years
If I Die Now what is the point of all my memories
It won't be long until they're gone you'll see
If I Die Now I am so glad that I have met you
All my friends tha I've had til the end
The long and cold end comes close
As time you won't ever go slow
If I Die Now it is not like I have planned it
It was just to much for me to handle right now
If I Die Now I regret everything i could not do
There is so much left for me to wonder about
The long and cold end comes close
As time you won't ever go slow




RSS 2.0