"What’s the point of doing anything?"

14 maj, Brew House, Göteborg. Jag SKA gå. Sällskap är välkommet.





Ännu ett fin fint P3 Guld uppträdande sett från tv-skärmen.



20 + 20

Så nu har två kära vänner tagit stegen från tonårens bitterljuva år in i vuxenvärldens oändlighet. Lika barn leka bäst sägs det, men det nämndes väl inget om en ålder?

Några stackare som inte fick vara med på ansikstboken:








Jag har kommit på det där med varför bara några människor fotas under en kväll, fastän det var dubbelt så fler där. Eller jag tror snarare att jag vet varför, det är för att man fotar de man umgås med mest alternativt känner bäst. Så denna kväll umgicks jag alltså mest med de ovansgtående fyra...Ibland blir fotona dåliga med, det händer mer ofta än sällan att någon halvblundar eller får dubbelhaka...Om ni nu undrade.


Jul


"I've got a feeling
This year's for me and you
So happy Christmas
I love you baby
I can see a better time
When all our dreams come true"


Det fanns mer släkt, men man får gallra även där.


Kladdig kaka och kaloriförbränning

Jag vet att man inte bör träna när man är förkyld. Det finns dock ett undantag, och det är när man föregående kväll har gett efter för sina begär efter något innehållande hög socker-och salthalt. Min medbrottsling för kvällen var Miss M, ex granne och kär bardomsvän. Hon förträngde brottsbalken som egentligen borde läst medans vi koncentrerade oss på kladdkakan med glass och den poppade cornen, det gjorde gott för min onda hals vill jag lova. Därför kunde jag inte med att inte följa med Timon och Pumba till gymmet idag. Kalorier brändes samtidigt som rösten allt mer blev sig själv igen, den fick sig en törn efter förra helgens äventyr i nattkylan...






M - som i muse

Två väldigt bra låtar från Muse senaste album som överlag är väldigt bra.









"Love is our resistance
They'll keep us apart and they wont to stop breaking us down
Hold me
our lips must always be sealed"


Arg björn och lite gräs

Så det där med att mitt internet verkade vilja fungera igen visade sig vara en ren lögn. Det är något med den trådlösa anslutningen som gör att den inte vill känna sig älskad längre. Ide uppvaknandet går därför rätt trögt.


Något som går mindre trögt är jag har börjat kolla på Weeds. En serie som kretsar rätt mycket kring just weed (även kallat gräs, marijuana m.m.), eller snarare om den ensamstående mamma som började sälja det för att få ekonomin att gå ihop efter makens död. Låter kanske lite som en snyfthistoria men den är rätt osentimentalt skruvad. Ännu ett bra tidsfördriv med andra ord.








Ide uppvak

Likt de omtalade björnarna så har även jag gått i ide denna vinter. Ett ofrivilligt blogg/internet-ide för att vara mer precis. MEN, nu verkar min internetanslutning kommit tillbaka från sin kurort, redo att jobba igen.

Denna jul och nyår spenderade jag på ett sätt som jag aldrig gjort förut. Jag jobbade. Som jag, och merparten av mina vänner, har märkt denna höst krävs det kontakter för att lyckas knipa åt sig ett jobb, så när mams frågade om jag ville städa lite på sjukhuset under storhelgerna sa jag inte nej.
Några konsekvenser av detta blev att jag:

¤ Inte hade någon direkt julstämning, eller fundering på att ett nytt årtioende närmade sig för mina tankar kretsade till att komma ihåg om jag verkligen städat alla ställen jag skulle städa.  

¤ Insåg att det finns ett preventimedel i klass med p-piller som är receptfritt och betalt - låt din dotter städa på förlossningen och BB. Har man väl sett, och hört, vad det innebär att föda barn samt vad som väntar efter att ungen klämts ut, så går det inte att undvika tanken "Är det värt det?".

¤ Fått träna mitt urusla lokalsinne att hitta till rätt rum, på rätt avdelning, i rätt korridor, på rätt våning...Jag gick vilse det allra första jag gjorde, efter det gick det dock bättre och till slut kände jag mig riktigt lokaliserad. Typ.



Nu är det dock tillbaks till den bitttra verklighet som arbetssökande, men det ska också lösa sig. Tills dess tänker jag glada tankar. Jag tänker 5 mars och sebror.




Snart kommer även lite förevinganden av min ideperiod...

RSS 2.0